Weert

Limburglaan 7 – 11

Weert - Limburglaan 7 – 11

Het complex bevindt zich in een woonwijk met volwassen en op loopafstand van het centrum. De woningen hebben 4 slaapkamers en bieden u voldoende ruimte voor uw levensbehoeften met een oppervlak van 104 m2.

In de directe omgeving zijn verschillende winkels en een park. Gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer met een bushalte voor de deur. De wegen naar Roermond, Eindhoven en Venlo liggen op enkele minuten rijden met de auto. Daarnaast ligt het station van Weert op 5 minuten fietsafstand.

Gelegen in de zuidoostelijke hoek van Nederland, in de zuidelijke provincie Limburg, vindt u de stad Weert. De belangrijkste attracties van Weert zijn: een wekelijkse zaterdagmarkt, de jaarlijkse kermis en Bospop, dit is een rock- en popfestival. Er zijn veel lokale voorzieningen, waaronder winkels, terrasjes, levendige pleinen, hotels en restaurants.

Voordelen van wonen op Limburglaan 7 – 11

  • 4 slaapkamereenheden
  • Ideaal gelegen met veel lokale voorzieningen, waaronder winkels, parken, scholen en restaurants
  • Bushalte direct voor de deur
  • Station Weert binnen 5 minuten fietsen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.