Den Haag

Lau Mazirellaan 33-157

Den Haag - Lau Mazirellaan 33-157

Met een bevolking van 520.704 inwoners en meer dan een miljoen inclusief de voorsteden is Den Haag de derde stad van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Den Haag is de zetel van de Nederlandse regering, het parlement, de Hoge Raad en de Raad van State. Den Haag is eveneens de thuisbasis van de wereldwijde hoofdkantoren van talrijke grote Nederlandse ondernemingen. De meeste buitenlandse ambassades in Nederland en 150 internationale organisaties zijn in de stad gevestigd, met inbegrip van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.

Lau Mazirellaan 35-157

Dit appartementengebouw is gebouwd in 1996 en heeft in totaal 45 woningen.  Het is gelegen in het gebied Groenteen‐Fruitmarkt en bestaat uit 5 blokken eensgezinswoningen met eigen buitenterras of balkon. De woningen hebben 2 slaapkamers, zijn verdeeld over 2 of 3 verdiepingen en hebben een oppervlakte van gemiddeld 100 m2 ofwel 1075 vierkante voet. Het pand is mooi gelegen in een parkachtige omgeving.

Voordelen van wonen op Lau Mazirellaan 33-157

  • Dichtbij het Zuiderpark dat een reeks aan sportvoorzieningen biedt
  • Supermarkt op 500 m
  • Op loopafstand van treinstation Moerwijk, tram en bushaltes
  • De Haagse Markt, de grootste openlucht markt in Nederland, is net om de hoek

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.