Dronten

Lancasterdreef 32-110 & Thomsonstraat 210A-212E

Dronten - Lancasterdreef 32-110 & Thomsonstraat 210A-212E

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Dronten bestaan uit 2 verdiepingen en bieden u 3 slaapkamers en 1,5 badkamers.  Deze rijtjeshuizen hebben een oppervlakte variërend van 120 tot 125 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Een dakraam zorgt voor natuurlijk licht in de woning.  Ze zijn van alle faciliteiten voorzien met een eigen omheinde achtertuin en ze bieden u een ruimte om te ontspannen wanneer u thuiskomt.

De woning is gelegen in de buurt van het park Van Veldhuizenbos, waar er geen tekort is aan paden om te genieten van de serene schoonheid van de natuur, en dicht bij Burgemeester Dekker, een groot sportpark.   Het winkelcentrum Dronten-Zuid, dat op slechts 5 minuten lopen ligt, is een klein winkelcentrum met een supermarkt en restaurants.  Er zijn ook scholen, een ziekenhuis en vele andere winkelcentra in de buurt.  Er ligt een bushalte op ongeveer 5 minuten lopen en het  treinstation van Dronten op ongeveer 7 minuten rijden met de wagen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   De snelwegen N305 en N309 liggen vlakbij en biedt verbinding met andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Lancasterdreef 32-110 & Thomsonstraat 210A-212E

  • Rijtjeshuizen met 2 verdiepingen en 3 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dicht bij verschillende winkelcentra
  • Op loopafstand van het park Van Veldhuizenbos en het sportpark Burgemeester Dekker
  • 5 minuten lopen naar een bushalte
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelwegen A7 en N307 liggen vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.