Oldenzaal

Kruisstraat 19-27 & Zevenblad 27-77

Oldenzaal - Kruisstraat 19-27 & Zevenblad 27-77

Oldenzaal ligt in de directe omgeving van Enschede en heeft 33,000 inwoners. Het is een voorstad van Enschede en daardoor zeer populair bij mensen die dichtbij de stad willen wonen maar meer ruimte om te ontspannen willen. Met een sterke economie en een handelsverleden is Oldenzaal een bruisende plaats om te wonen.

  • Kruisstraat 19-27
  • Zevenblad 27-77

Deze eengezinswoningen uit 1985 bevinden zich in een kindvriendelijke buurt en op fietsafstand van het stadscentrum. De woningen in Oldenzaal zijn huurappartementen met 3 slaapkamers, ze hebben een oppervlakte van circa 91 m2 en ruime parkeergelegenheid.

Voordelen van wonen op Kruisstraat 19-27 & Zevenblad 27-77

  • Op fietsafstand van het stadscentrum
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gunstig gelegen t.o.v. de Provinciale Rondweg

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.