Druten

Korte akker 19 – 99

Druten - Korte akker 19 – 99

Deze 2 verdiepingswoningen met 3 slaapkamers met een woonoppervlak van 124 tot 126 m2, bieden u een leefruimte naar uw behoeften.

U kunt er gemakkelijk een breed scala aan winkels en sport-, gezondheidszorg-, onderwijs- en recreatiefaciliteiten vinden. Het busstation van Druten ligt gunstig gelegen in de buurt. U kunt de nabijgelegen steden Nijmegen of Tiel in slechts 20 minuten met de auto bezoeken.

Voordelen van wonen op Korte akker 19 – 99

  • Woningen met 3 slaapkamers
  • Parkeren voor de deur
  • Dicht bij winkels, scholen, recreatiecentrum en het busstation

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.