Apeldorn

Koninginnelaan 192 – 194

Apeldorn - Koninginnelaan 192 – 194

Gelegen in de gewilde wijk Kerschoten, bieden deze wooneenheden met 4 slaapkamers u 102 vierkante meter; waardoor het ideaal is voor al uw leefruimtebehoeften.

Met de nabijheid van de winkels aan de Koninginnelaan en scholen, is het gemakkelijk te zien waarom dit de ideale plek is om je thuis te voelen.  Dichtbij de autosnelwegen A50, A1 en N344 en het openbaar vervoer met het station van Apeldoorn op ongeveer 10 minuten fietsen.

Gelegen in Apeldoorn, een stad omringd door natuurschoon in de provincie Gelderland. Zelfs vandaag de dag met een bevolking van ongeveer 160.000, heeft het nog steeds een kleine stadscharme met een stadhuis, marktplein, en vriendelijke lokale bevolking die voorbij fietsen.

Pittoreske parken en tuinen, oude kerken en molens bieden rustieke elementen, terwijl het Orpheus Theater en Omnisport Apeldoorn een voorbeeld zijn van het moderne.

Voordelen van wonen op Koninginnelaan 192 – 194

  • Gelegen in de populaire wijk Kerschoten
  • Directe busverbinding vanaf het nabijgelegen station
  • Dichtbij uitstekende winkels, waaronder de winkels aan deKoninginnelaan
  • Gemakkelijke toegang tot de autosnelwegen A50, A1 en N344

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.