Delft

Knuttelstraat

Delft - Knuttelstraat

Deze accommodatie bestaat uit 40 appartementen die verdeeld zijn over 9 laagbouw appartementen. Het ligt dicht bij het historische centrum van Delft, op slechts 800 meter afstand met een breed scala aan voorzieningen. Er zijn 2 parken op loopafstand (500 meter) en een nieuw gebouwde supermarkt direct grenzend aan deze appartementen. Den Haag kan ook binnen 10 minuten met de auto worden bereikt.

Voordelen van wonen op Knuttelstraat

  • Dicht bij Laurentius Praktijkschool
  • Op loopafstand van meerdere busroutes
  • Gelegen naast de supermarkt
  • Op loopafstand van het centrum van Delft

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.