Koog aan de Zaan

Kluiverkamp 2-58 & Ellekampzoom 59-81 & Kraaijenkampzoom 50-72

Koog aan de Zaan - Kluiverkamp 2-58 & Ellekampzoom 59-81 & Kraaijenkampzoom 50-72

Koog aan de Zaan is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Zij maakt deel uit van de gemeente Zaanstad en is gelegen op circa 11 kim ten noordwesten van Amsterdam.  De stad heeft twee kleine treinstations binnen haar grenzen.

  • Kluiverkamp 2-58
  • Ellekampzoom 59-81
  • Kraaijenkampzoom 50-72

Het gebouw heeft 35 meergezinswoningen.  De woningen hebben 1 of 2 slaapkamers en een oppervlakte van 57 m2 of 88 m2 ofwel respectievelijk 615 of 915 vierkante voet.  Met een goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer en winkels is dit gebouw gunstig net buiten Amsterdam gelegen.

Voordelen van wonen op Kluiverkamp 2-58 & Ellekampzoom 59-81 & Kraaijenkampzoom 50-72

  • Gelegen nabij de rand van Koog aan de Zaan in Groot-Amsterdam
  • Treinstation op 1,2 km afstand
  • Goede bereikbaarheid nabije snelwegen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.