Emmen

Klepel 400-478

Emmen - Klepel 400-478

De Klepel is gelegen in Emmen langs een van de hoofdwegen. De twee appartementenblokken met 8 verdiepingen bieden huurappartementen met 2 slaapkamers en een balkon. Deze huurappartementen in Emmen hebben 89 m² woonruimte. Het gebouw biedt 12 parkeerboxen en 33 parkeerplaatsen buiten.

Het winkelcentrum de Weiert kan binnen 5 minuten met de fiets worden bereikt. De belangrijkste snelwegen zijn de N391 en de N381 die in de buurt liggen.

Voordelen van wonen op Klepel 400-478

  • Winkelcentrum op enkele minuten
  • Dicht bij parken en paden
  • Scholen in de buurt
  • Openbaar vervoer is bereikbaar op loopafstand
  • Belangrijke snelwegen in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.