Gouda

Kleiweg 82b – 82n

Gouda - Kleiweg 82b – 82n

Bestaande uit 11 meergezinswoningen gelegen in het centrum van Gouda met een fantastisch uitzicht.  U kunt kiezen uit woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers met een scala aan woonoppervlakten van 88 tot 166 m2.

Gelegen op loopafstand van de markt van Gouda en op korte afstand van vele andere lokale voorzieningen. De woningen liggen op loopafstand van het Centraal Station en de autosnelweg A12.

Gouda is een stad die beroemd is om zijn heerlijke kaas en is een stad in de westelijke regio van Nederland in de nabijheid van Den Haag en Rotterdam. Hoewel Gouda één van de kleinere steden in de provincie Zuid-Holland met 70.000 inwoners is, is het nog steeds een populaire toeristenbestemming vanwege het kaaserfgoed en de rijkdom aan historische gebouwen.

Voordelen van wonen op Kleiweg 82b – 82n

  • Gelegen in een winkelparadijs met veel winkels voor de deur
  • Scala aan woonoppervlakten 1 tot 3 slaapkamers
  • Gelegen in het hart van Gouda

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.