Eibergen

Ketterinkbraak 1-47 & Kruiskamplaan 70-76

Eibergen - Ketterinkbraak 1-47 & Kruiskamplaan 70-76

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Eibergen bieden u 142 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 2,5 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  Deze huizen liggen in een rustige straat omgeven door bomen en veel groen.

De stad Eibergen ligt op slechts 3 minuten fietsen.  Het centrum is uitgerust met supermarkten, winkels, verschillende scholen en sportfaciliteiten.  In de dichtbijgelegen bushalte kunt u de bus nemen naar het centrum van Eibergen en andere nabijgelegen steden. 

Voordelen van wonen op Ketterinkbraak 1-47 & Kruiskamplaan 70-76

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 2,5 badkamers
  • Dicht bij supermarkten
  • Verschillende winkels dichtbij
  • Scholen in de buurt
  • Sportfaciliteiten in de buurt
  • Bushalte in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.