Venray

Keizershof

Venray - Keizershof

De accommodatie Keizershof ligt in het centrum van Venray en beschikt over 18 eengezinswoningen met drie slaapkamers en 30 huurappartementen. Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een luxe keuken en hoogwaardige afwerkingen van de badkamer. Elk appartement heeft een eigen terras. In het bijzonder beschikt elke eengezinswoning over een dakterras en een normaal terras. Voor elke huurder is er een ondergrondse parkeerplaats voor verhuur beschikbaar.

Op slechts 100 meter afstand vindt u een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en recreatieve activiteiten.

Voordelen van wonen op Keizershof

  • Dicht bij winkels, restaurants en recreatieve activiteiten
  • Luxe afwerkingen in keuken en badkamer
  • Normale en dakterrassen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.