Leiderdorp

Kasteelhof 1-12 & Ridderhof 2-11

Leiderdorp - Kasteelhof 1-12 & Ridderhof 2-11

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Leiderdorp bestaan uit 2 verdiepingen en bieden u 4 slaapkamers en 2 badkamers.  De rijtjeshuizen hebben een oppervlakte van 116 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Ze zijn van alle faciliteiten voorzien met een eigen omheinde achtertuin en ze bieden u een ruimte om te ontspannen wanneer u thuiskomt.

De woning is gelegen nabij de parken De Houtkamp en De Bloemerd, waar u tal van wandelpaden kunt vinden en van de serene schoonheid van de natuur kunt genieten. Het winkelcentrum Winkelhof ligt op slechts 5 minuten rijden en heeft voor uw gemak meer dan 70 winkels en restaurants, waaronder een supermarkt.   Op minder dan 3 minuten lopen vindt u een bushalte en op minder dan 10 minuten rijden ligt het treinstation van Leiden.  De stad heeft veel scholen, een breed scala aan winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten.  De snelweg A4 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Kasteelhof 1-12 & Ridderhof 2-11

  • Rijtjeshuizen met 2 verdiepingen en 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Dicht bij de parken De Houtkamp en De Bloemerd
  • Dicht bij het winkelcentrum Winkelhof.
  • 3 minuten lopen naar de bushalte en 10 minuten rijden naar het treinstation van Leiden
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelweg A4 ligt vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.