Kampen

Kalmoessingel

Kampen - Kalmoessingel

Kalmoessingel bestaat uit 66 perfect gelegen eengezinswoningen. Op loopafstand zijn er parken, scholen, recreatiecentra en een supermarkt. Dit alles maakt deze huizen de perfecte plek voor nieuwe gezinnen en actieve vrijgezellen. Kampen is ook één van de 7 Hanzesteden van Amsterdam met een eeuwenlange traditie van handel en scheepvaart. De vroegere welvaart is nog te zien aan de prachtige monumenten in het oude centrum.

Voordelen van wonen op Kalmoessingel

  • Gezinsvriendelijke wijk
  • In de nabijheid van een verscheidenheid aan scholen, supermarkten en recreatiecentra
  • Dicht bij de oude Hanzestad

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.