Huizen

Hugo de Grootsingel 3-13 & Antoni van Leeuwenhoekhof 1-6

Huizen - Hugo de Grootsingel 3-13 & Antoni van Leeuwenhoekhof 1-6

Huizen maakt deel uit van de metropoolregio Amsterdam aan de kust van het Markermeer dat verbonden is met de zee. Huizen maakt deel uit van Het Gooi. Het Gooi staat in Nederland bekend om zijn groene landschap, zijn historische charme, de rijkdom van zijn inwoners, en de mooie architectuur. Met een bevolking van bijna 42.000 inwoners is Huizen één van de grotere steden met een uitstekende bereikbaarheid van snelwegen.

  • Hugo de Grootsingel 3-13
  • A. Leeuwenhoekhof 3-6

De 12 moderne eengezinswoningen zijn gebouwd in 2006 in een aantrekkelijke, gezinsvriendelijke, ruim opgezette buurt.

Dit object, gelegen rondom een ingesloten tuin, biedt ook parkeergelegenheid op eigen terrein.

Voordelen van wonen op Hugo de Grootsingel 3-13 & Antoni van Leeuwenhoekhof 1-6

  • Gelegen in de Filosofenbuurt tussen het stadscentrum en het Gooimeer
  • Watersportactiviteiten worden aangeboden op het strand van het nabije Gooimeer
  • Supermarkt en openbaar vervoer binnen loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.