Enschede

Hortensiastraat 2-126

Enschede - Hortensiastraat 2-126

Enschede, de grootste stad van Oost-Nederland, is de hoofdstad van de provincie Overijssel – het ligt op slechts een paar kilometer van Duitsland.  Het is een veelzijdige stad waar veel is te doen: recreatie-activiteiten, moderne winkelcentra en festivals.  Enschede heeft de autovrije Oude Markt, een openbaar plein omgeven door cafés, restaurants en vele winkels.

Hortensiastraat 2-126

Het pand is gelegen in het noordwesten van Enschede, in de wijk Stockhorst. Dit pand is gebouwd in 2016 en het complex bevat 36 appartementen, deze hebben merendeels 2 slaapkamers, de overige hebben 1 slaapkamer.  De oppervlakte van de appartementen loopt van 47 tot 74 m2.

Voordelen van wonen op Hortensiastraat 2-126

  • De lease is met inbegrip van een parkeerplaats
  • Binnen loopafstand tot scholen, winkels en supermarkten
  • Dichtbij grote sportclubs en tennisclub

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.