Wierden

Hooiland

Wierden - Hooiland

Deze huurwoningen met drie slaapkamers zijn te vinden in het schitterende Wierden. Dankzij het woonoppervlak van gemiddeld 106 m2 bieden deze woningen u meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen, terwijl de grote ramen veel licht binnenlaten. U beschikt over uw eigen achtertuin om van het mooie weer te kunnen genieten.

Vlak naast de deur is een speelplaats voor de kinderen en iets verderop zijn er diverse parken waar u kunt wandelen, joggen of fietsen. De buurt heeft scholen, supermarkten, restaurants, een sportcomplex en meer, en voor andere voorzieningen kunt u terecht in het dichtbijgelegen centrum van Wierden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Hooiland

  • Woningen met drie slaapkamers
  • Achtertuin
  • Nabij oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Uitvalswegen naar de N36
  • In de buurt van parken, restaurants, cafés, supermarkten en het centrum van Wierden
  • Openbaar vervoer op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.