Haelen

Hoogen paet 3 – 17

Haelen - Hoogen paet 3 – 17

Deze 2 verdiepingswoningen met 3 slaapkamers variëren in woonoppervlak van 97 tot 111 m2. Er is een balkon op de 2e verdieping voor nog meer toegevoegde waarde.

De woningen liggen in een rustige buurt in het centrum van Haelen. In de omgeving vindt u supermarkten, winkels en restaurants.

Haelen is één van de groenste plaatsen in de gemeente Leudal en ligt aan de rand van een natuurgebied. Roermond en Venlo liggen op respectievelijk 15 en 30 minuten afstand die u via de provinciale weg N273 kunt bereiken.

Voordelen van wonen op Hoogen paet 3 – 17

  • 2 verdiepingseenheden
  • Balkon op de 2e verdieping
  • 3 slaapkamers
  • Achtertuin
  • Dichtbij supermarkten, winkels en restaurants

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.