Losser

Hofkamp

Losser - Hofkamp

Hofkamp bestaat uit 26 eengezinswoningen in de kindvriendelijke wijk ‘De Hofkamp’. Op korte afstand ligt het centrum van het Overijsselse dorp, met veel entertainment en winkelmogelijkheden. In de omgeving zijn hoofdwegen die naar andere stadscentra leiden, zoals Enschede, Oldenzaal en de Duitse stad Gronau.

Voordelen van wonen op Hofkamp

  • Gemakkelijke toegang tot de omliggende stadscentra
  • Gezinsvriendelijke wijk
  • Dicht bij entertainment en winkels

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.