Vleuten

Hindersteinlaan 49-87 & Pastoor Ohllaan 14-22

Vleuten - Hindersteinlaan 49-87 & Pastoor Ohllaan 14-22

Het vastgoed ‘Hindersteinlaan’ is een appartementengebouw met 3 verdiepingen dat u 87 tot 94 m² woonruimte biedt om aan uw behoeften te voldoen. De appartementen bevinden zich direct boven het plaatselijke winkelcentrum.

Een supermarkt en warenhuis behoren tot de faciliteiten in het winkelcentrum onder de appartementen. Vleuten is een buitenwijk ten noordwesten van de stad Utrecht. Het gebouw ligt op slechts 5 minuten fietsen van het plaatselijke treinstation. De snelweg A2 ligt op 5 minuten rijden. De bewoners van de ‘Hindersteinlaan’ kunnen genieten van het Máximapark dat op slechts 5 minuten lopen ligt.

Voordelen van wonen op Hindersteinlaan 49-87 & Pastoor Ohllaan 14-22

  • Gunstig gelegen winkels in het gebouw
  • 5 minuten van het openbaar vervoer
  • Het Máximapark ligt op slechts 5 minuten lopen van het gebouw
  • De snelweg A2 ligt op slechts 5 minuten rijden

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.