Emmen

Hesselterbrink 12 – 592

Emmen - Hesselterbrink 12 – 592

Te kiezen uit woningen met 2 of 3 slaapkamers, variërend in grootte van 73 tot 112 m2 woonoppervlakte om aan uw behoeften te voldoen. Voor meerwaarde is er parkeergelegenheid voor de deur.

Deze eengezinswoningen liggen op ongeveer 10 minuten afstand van het centrum van Emmen.  In de directe omgeving van de woningen vindt u supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en een dierentuin. Station Emmen Zuid ligt op ongeveer 5 minuten fietsafstand met een directe aansluiting van een trein naar Zwolle.

Voordelen van wonen op Hesselterbrink 12 – 592

  • 2 en 3 slaapkamereenheden
  • Dichtbij winkelcentra, restaurants, scholen, parken en een dierentuin
  • Parkeren voor de deur

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.