Druten

Hegakker 1-37

Druten - Hegakker 1-37

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Druten bieden u 138 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 1 of 2 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin. 

Druten ligt in het centrum van Land Van Maas en Waal dat wordt gekenmerkt door zijn rivieren, dijken en uiterwaarden.  Voor uw gemak zijn er in de buurt van de rijtjeshuizen voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, een theater, verschillende sportclubs en scholen.  Er is een goede toegang tot de snelwegen A15, A73 en A50, die u naar verschillende andere steden en dorpen in de buurt brengen.

Voordelen van wonen op Hegakker 1-37

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 1 of 2 badkamers
  • Dicht bij supermarkten
  • In de buurt van winkels
  • Dicht bij een theater
  • Scholen in de buurt
  • Verschillende sportclubs in de buurt
  • Snelwegen A15, A73 en A50 liggen vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.