Zevenaar

Hallsteinstraat

Zevenaar - Hallsteinstraat

Hallsteinstraat bestaat uit 106 eengezinswoningen in de woonwijk Zonnemaat. Gezien de nabijheid van de panden in de buurt van het centrum, is er een supermarkt en verschillende scholen in de directe omgeving, waardoor dit een geweldige buurt is om een gezin te stichten. Als entertainment hetgeen is wat u zoekt, heeft Zonnemaat ook een verscheidenheid aan restaurants en een bioscoop voor leuke avonden. Door de centrale ligging zijn zowel Arnhem als Utrecht op slechts 5 minuten rijden van dit wooncomplex gelegen, met nog meer entertainment en winkelmogelijkheden.

Voordelen van wonen op Hallsteinstraat

  • Gezinsvriendelijke woonwijk
  • Dicht bij een verscheidenheid aan winkels en uitgaansgelegenheden
  • 5 minuten rijden naar de omliggende stadscentra

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.