Rotterdam

GWD

Rotterdam - GWD

U vindt deze vijf gebouwen in IJsselmonde, een stadsdeel in het zuidoostelijke deel van Rotterdam. Er worden twee- en driekamerappartementen van 77 tot 94 m2 te huur aangeboden. Met zulke grote woningen beschikt u over meer dan genoeg ruimte. De ruimte wordt zelfs nog groter als we het balkon meenemen: de perfecte plek om met vrienden of familie van het mooie weer te genieten.

Rondom de gebouwen vindt u meer dan genoeg winkels en parkeerplekken. In de directe omgeving bevindt zich winkelcentrum Keizerswaard, met restaurants, kleding- en interieurwinkels, een bloemenzaak en nog veel meer. Er is een directe verbinding met de uitvalswegen naar de A16 en een goede toegang tot het openbaar vervoer.

Voordelen van wonen op GWD

  • Twee- en driekamerappartementen
  • 77 tot 94 m2
  • Balkon
  • In de buurt van winkelcentrum Keizerswaard
  • In de nabijheid van restaurants
  • Park in de directe omgeving
  • Scholen
  • Uitvalswegen naar de A16 en goede toegang tot het openbaar vervoer

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.