Hoorn

Grutto 17-58 & Reiger 1-108

Hoorn - Grutto 17-58 & Reiger 1-108

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Hoorn bestaan uit 2 verdiepingen en bieden u 3 slaapkamers en 1,5 badkamers.  Deze rijtjeshuizen hebben een oppervlakte variërend van 116 tot 123 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Een dakraam zorgt voor natuurlijk licht in de woning.  Ze zijn van alle faciliteiten voorzien met een eigen omheinde achtertuin en ze bieden u een ruimte om te ontspannen wanneer u thuiskomt.

De woningen zijn gelegen in de buurt van verschillende parken, waar er tal van wandelpaden zijn om van de serene schoonheid van de natuur te genieten.  Het winkelcentrum Hoof Van Hoorn ligt op slechts 5 minuten rijden en heeft meer dan 30 speciaalzaken.  Van hieruit kunt u ook het prachtige centrum van Hoorn bezoeken.  Op slechts 1 minuut lopen vindt u een bushalte.  De stad heeft veel scholen, een breed scala aan winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten.  De snelwegen A7 en N307 liggen vlakbij en biedt verbinding met andere nabijgelegen steden.s.

Voordelen van wonen op Grutto 17-58 & Reiger 1-108

  • Rijtjeshuizen met 2 verdiepingen en 3 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dicht bij het winkelcentrum Hoof Van Hoorn
  • 1 minuten lopen naar een bushalte
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelwegen A7 en N307 liggen vlakbij
  •  

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.