Drachten

Grasland

Drachten - Grasland

De 30 appartementen met twee slaapkamers en 24 eengezinswoningen die het Grasland vormen, bieden een fantastisch uitzicht op de nabijgelegen tuinen en waterwegen. Elk appartement is uitgerust met een luxe keuken.

In de buurt bevindt zich het winkelcentrum De Drait met een breed scala aan winkels, waaronder een supermarkt.

Voordelen van wonen op Grasland

  • Luxe keukens
  • Dicht bij winkelcentrum De Drait en supermarkt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.