Assen

Fuutmesschen

Assen - Fuutmesschen

Fuutmesschen bestaande uit 22 appartementen met 2 slaapkamers. Elk appartement is mooi uitgerust met een open keuken, 2 slaapkamers en een balkon op het zuiden.  

Assen staat bekend om zijn motorracecircuit, waar jaarlijks de Nederlandse TT wordt gehouden. Fuutmesschen ligt in het noordoosten van het stadscentrum in een rustig deel van de stad met veel groen rondom het pand. Dicht bij ligt het winkelcentrum van Marsdijk met een breed scala aan winkels, waaronder een supermarkt.

Voordelen van wonen op Fuutmesschen

  • Open keuken en een eigen balkon
  • Gelegen dicht bij het centrum van Assen
  • Dicht bij het winkelcentrum De Marsdijk

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.