Helmond

Frontonstraat 47-95 & Palladio 1-19 & Timpaanstraat 4-54

Helmond - Frontonstraat 47-95 & Palladio 1-19 & Timpaanstraat 4-54

Het vastgoed in de Timpaanstraat bestaat uit 63 appartementen en 63 parkeerplaatsen voor verhuur. De huurappartementen met 2 en 3 slaapkamers in Helmond variëren in grootte van 75 tot 116 m² om aan uw woonbehoeften te voldoen.  Een aantal van onze appartementen hebben een balkon voor extra ruimte.

De buitenkant van het gebouw staat bekend om zijn unieke architectuur. Helmond is gelegen in Noord-Brabant en staat bekend om zijn rijke geschiedenis in de textiel- en metaalindustrie. Het treinstation met intercity-verbindingen ligt op slechts 10 minuten lopen van het gebouw.

Voordelen van wonen op Frontonstraat 47-95 & Palladio 1-19 & Timpaanstraat 4-54

  • Het treinstation ligt op slechts 10 minuten afstand
  • Dicht bij parken
  • De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 5 minuten lopen
  • Tal van scholen op loopafstand
  • Talrijke restaurants vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.