Oegstgeest

Frans Halslaan 42-58(e) & Hazenboslaan 89-93 & P. Molijnlaan 1-11 (o), 17, 17

Oegstgeest - Frans Halslaan 42-58(e) & Hazenboslaan 89-93 & P. Molijnlaan 1-11 (o), 17, 17

Dit vastgoed bestaat uit 22 eengezinswoningen, compleet met eigen garage.  Deze woningen hebben 3 slaapkamers en bieden u 130 m² aan woonoppervlak met 2,5 badkamers.  De eerste verdieping van de woning heeft een balkon waar u rustig kunt gaan zitten en ontspannen en genieten van de rustige buurt.

De woningen liggen in de wijk Oudenhof en op loopafstand van het centrum van Oegstgeest, supermarkten, een bushalte en scholen en de dichtstbijzijnde snelweg ligt op slechts 3 minuten rijden.

Voordelen van wonen op Frans Halslaan 42-58(e) & Hazenboslaan 89-93 & P. Molijnlaan 1-11 (o), 17, 17

  • Dicht bij supermarkten
  • Het treinstation ligt op slechts 9 minuten fietsen.
  • Een bushalte op 3 minuten lopen
  • Scholen in de omgeving
  • Op loopafstand van het centrum
  • 3 minuten rijden van de A44

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.