Goirle

Frankische Driehoek 223-33 & Valerian 30

Goirle - Frankische Driehoek 223-33 & Valerian 30

Deze rijtjeshuizen met 3 slaapkamers voor verhuur in Goirle zijn voorzien van 2,5 badkamers en 141 m² aan woonruimte.  De huizen zijn voorzien van een achtertuin voor uw gemak.  Deze rijtjeshuizen met 2 verdiepingen hebben ook een eigen ingang met een kleine voortuin en bieden uitzicht op een prachtig groen park.

De woningen liggen op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Goirle, waar u verschillende supermarkten, winkels en het Molenpark vindt.  Op slechts 5 kilometer afstand ligt het centrum van Tilburg met nog meer winkels, restaurants en andere voorzieningen.

De snelweg A59, samen met de N630, liggen dichtbij, zodat u gemakkelijk andere steden en België kunt bereiken.

Voordelen van wonen op Frankische Driehoek 223-33 & Valerian 30

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 2,5 badkamers
  • Goirle ligt op 5 minuten fietsen
  • Dicht bij supermarkten
  • Verschillende winkels dichtbij
  • Het Molenpark in de buurt
  • A59 en N630 dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.