Enschede

Esmarkelaan 44-90

Enschede - Esmarkelaan 44-90

Enschede, de grootste stad van Oost-Nederland, is de hoofdstad van de provincie Overijssel – het ligt op slechts een paar kilometer van Duitsland.  Het is een veelzijdige stad waar veel is te doen: recreatie-activiteiten, moderne winkelcentra en festivals.  Enschede heeft de autovrije Oude Markt, een openbaar plein omgeven door cafés, restaurants en vele winkels.

Esmarkelaan 44-90

Deze moderne huurappartementen uit 2007 met 2 slaapkamers in Enschede zijn gelegen in het Oosten in de wijk Eschmarke. Deze appartementen in het hoogste marktsegment bevinden zich boven het winkelcentrum Eschmarke, met o.a. een Albert Heyn, de grootste supermarktketen in Nederland waar u terecht kunt voor alle dagelijkse benodigdheden.

Voordelen van wonen op Esmarkelaan 44-90

  • De lease is met inbegrip van een parkeerplaats
  • Binnen loopafstand tot scholen, winkels en supermarkten
  • Dichtbij grote sportclubs en tennisclub

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.