Enter

Erve Oldenhof 59-73 & Erve Smedinck 27-29

Enter - Erve Oldenhof 59-73 & Erve Smedinck 27-29

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Enter bieden u 138 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 3 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  De woningen hebben voor uw gemak een carport en oprit.

Enter is een dorp in de buurt van de rivier de Regge.  De rijtjeshuizen liggen in een uitstekende, rustige buurt op loopafstand van verschillende winkels en scholen.   De snelweg E30 ligt vlakbij, zodat u gemakkelijk steden, zoals Almelo, Deventer, Enschede en Hengelo, kunt bereiken.

Voordelen van wonen op Erve Oldenhof 59-73 & Erve Smedinck 27-29

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Dicht bij de rivier de Regge
  • Op loopafstand van scholen
  • Verschillende winkels in de buurt
  • Openbaar vervoer is dichtbij
  • Via de snelweg E30 kunt u gemakkelijk andere verschillende andere nabijgelegen steden bereiken

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.