Amsterdam

Elisabeth Samonstraat 1-49 & Harriet Freezerstraat 16

Amsterdam - Elisabeth Samonstraat 1-49 & Harriet Freezerstraat 16

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn artistiek erfgoed, uitgebreid grachtenstelsel en smalle huizen met puntgevels, erfenissen uit de 17de eeuw, de Gouden Eeuw van de stad. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. De fietsen zijn kenmerkend voor het karakter van de stad, er zijn talrijke fietspaden.

Elisabeth Samsonstraat 1-49

Dit pand, gelegen in Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, heeft 23 meergezinswoningen met 3 slaapkamers met een gemiddelde oppervlakte van 115 m2 ofwel 1240 vierkante voet.

Voordelen van wonen op Elisabeth Samonstraat 1-49 & Harriet Freezerstraat 16

  • Dichtbij het Nelson Mandela Park
  • De op één na grootste zakenwijk van Amsterdam
  • Praktische winkels en supermarkten en openbaar vervoer binnen loopafstand
  • Amsterdam Centrum ligt op 20 minuten fietsafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.