Borculo

Eikenlaan 40 – 76

Borculo - Eikenlaan 40 – 76

Deze 2 verdiepingswoningen met 3 slaapkamers bieden u meer dan genoeg leefruimte voor uw behoeften met een oppervlak van 114 m2.

Deze accommodatie bestaat uit 3 woningen en bevindt zich in een afgelegen straat.  Deze mooie woningen bieden u het gemak van parkeren direct voor uw huis.

Slechts 10 minuten lopen naar het centrum van Borculo, waar u kunt genieten van een breed scala aan winkels en restaurants.  Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Ruurlo en ligt op een korte busrit van 10 minuten.  Scholen zijn vlakbij, evenals een recreatiecentrum en de toegang tot de provinciale weg N315.

Voordelen van wonen op Eikenlaan 40 – 76

  • Dichtbij een breed scala aan restaurants
  • Dichtbij het centrum van Borculo
  • Parkeren direct voor de deur
  • In een afgelegen straat
  • Openbaar vervoer op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.