Warnsveld

Dreiumme 2-48

Warnsveld - Dreiumme 2-48

Warnsveld in Oost-Nederland is doordrenkt met een rijke geschiedenis. Deze ruime rijwoningen, die wij te huur aanbieden, zijn gebouwd op één van de belangrijkste plaatselijke marktplaatsen.  Dit object met vele gemakken in de buurt, inclusief openbaar vervoer, scholen, supermarkten, winkels en uitstekende bereikbaarheid van snelwegen, is een ideale locatie voor u.

Dreiumme 2-48

Voor dit object in Warnsveld bieden we 25 rijwoningen te huur aan.  De bakstenen huizen met 2 woonlagen hebben een woonkamer op de begane grond en een slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping.  De parkeerruimte voor de bewoners bevindt zich achter de gebouwen.

Voordelen van wonen op Dreiumme 2-48

  • Dichtbij het openbaar vervoer, scholen en supermarkten
  • Uitstekende bereikbaarheid van snelwegen
  • Bakstenen rijwoningen met twee woonlagen
  • Parkeerruimte voor bewoners bevindt zich achter de gebouwen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.