Helmond

Dr. Klompelaan 8-29

Helmond - Dr. Klompelaan 8-29

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Helmond bestaan uit 2 verdiepingen en bieden u 3 slaapkamers en 1,5 badkamers.  Deze rijtjeshuizen zijn zeer groot hebben een oppervlakte variërend van 144 tot 157 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  De rijtjeshuizen hebben dakramen die u voorzien van voldoende natuurlijk licht en beschikken over alle faciliteiten met uw eigen omheinde achtertuin die u een ruimte biedt om te ontspannen wanneer u thuiskomt.

De woningen liggen in de buurt van tal van winkelcentra, waaronder een outlet winkelcentrum dat op slechts ongeveer 6 minuten rijden ligt.  Er zijn verschillende parken met wandelpaden in de buurt waar u kunt genieten van de serene schoonheid van de natuur.  Er zijn ook scholen, een ziekenhuis en vele andere winkelcentra in de buurt.  Er ligt een bushalte op ongeveer 1 minuut lopen en een treinstation op ongeveer 5 minuten rijden met de wagen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   De snelweg N270 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Dr. Klompelaan 8-29

  • Rijtjeshuizen met 2 verdiepingen en 3 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dakvenster voor natuurlijk licht
  • Dicht bij tal van winkelcentra, waaronder een outlet
  • Verschillende parken in de buurt
  • 1 minuut lopen naar de bushalte en 5 minuten lopen naar het treinstation
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelweg N270 ligt dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.