Venlo

Deken Van Oppensingel

Venlo - Deken Van Oppensingel

De 40 eengezinswoningen waaruit Deken Van Oppensingel bestaat, liggen in een groene omgeving tegenover het populaire Julianapark. Op minder dan 6 minuten lopen ligt het gezellige centrum van Venlo. Dit biedt gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het station van Venlo is dicht bij, dat gemakkelijke toegang biedt tot andere nabijgelegen stadscentra. Bovendien bevinden deze perfect gelegen huizen zich op een minuut rijden van meerdere snelwegen waardoor u gemakkelijk naar andere steden en bezienswaardigheden kunt reizen.

Voordelen van wonen op Deken Van Oppensingel

  • Omringd door parken
  • Gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden
  • Dicht bij het centraal station van Venlo

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.