Cuijk

Deken van den Ackerhof 61-111

Cuijk - Deken van den Ackerhof 61-111

Cuijk, op de westelijke oever van de Maas, één van de grootste rivieren in het land, is gunstig gelegen in het Zuidoosten van Nederland.  Cuijk is een paradijs voor fietsers, er zijn vele fietsroutes rondom de stad en naar autosnelwegen en het openbaar vervoer.

Cantheelen 4

Dit pand bestaat uit 26 woningen, waarvan sommige met schitterend uitzicht op de rivier.  Onze royale huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers in Cuijk bieden u binnenshuis comfort aan en een balkon om buiten te genieten.  Alle eenheden op de begane grond hebben de extra bonus van een afzonderlijke bergruimte.

Voordelen van wonen op Deken van den Ackerhof 61-111

  • Dichtbij fietspaden
  • Gemakkelijke toegang tot snelwegen en openbaar vervoer
  • Opslagruimte

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.