Hardenberg

De Spinhoek

Hardenberg - De Spinhoek

Deze gezinswoningen staan in het gebied De Lage Goren in de wijk Baalderveld, in het oosten van Hardenberg. Met 122 m2 bieden deze huurhuizen meer dan genoeg ruimte voor al uw woonwensen. De half-vrijstaande huizen hebben drie slaapkamers, en zijn vanbinnen modern met een witte afwerking in de keuken en badkamer. In de keuken zijn ruim voldoende keukenkastjes om al uw keukenspullen op te bergen. Terwijl u zich ontspant in de achtertuin, kunt u genieten van de rustige buurt. Ook hebben alle huizen een eigen garage.

De huizen zijn kindvriendelijk en liggen in een groene omgeving, met een supermarkt en enkele basisscholen op loopafstand. Het centrum van Hardenberg is slechts 5 minuten fietsen. Daar vindt u ook een ruim aanbod aan restaurants, winkels en supermarkten. Ook bevinden zich enkele parken in de nabije omgeving. Met de auto bent u bovendien zo op de N343/N34.

Voordelen van wonen op De Spinhoek

  • 3 slaapkamers in half-vrijstaande woningen
  • 122 m2
  • Moderne afwerking in keuken en badkamer
  • Volop opbergruimte in keuken
  • Achtertuin
  • Elke woning heeft een garage
  • Centrum nabij, met supermarkten, restaurants en winkels
  • Dicht bij scholen
  • N343/N34 vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.