Meppel

De Putstoel 8-35

Meppel - De Putstoel 8-35

Meppel is een stad met 35.000 inwoners in de provincie Drenthe. Het historische centrum is een zeer populair winkel- en woongebied in de provincie. Meppel is zeer goed verbonden met de rest van het land, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes binnen 2 minuten loopafstand vanaf het pand.

De Putstoel 10-35

Dit recent gerenoveerde pand in Meppel bestaat uit hoofdzakelijk huurappartementen met 2 slaapkamers, enkele hebben 3 slaapkamers.  Dit is een levendige en populaire locatie door de aanwezigheid van winkels in het gebied, vooral in het weekend en overdag. Er bevinden zich twee recreatiegebieden (Schuttevaerhaven en Buitenhaven) binnen loopafstand. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voordelen van wonen op De Putstoel 8-35

  • Bushaltes binnen 2 minuten loopafstand vanaf het pand
  • Gelegen in een levendig en populair gebied door de aanwezigheid van winkels en vermaak
  • Twee recreatiegebieden binnen loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.