Aalten

De Miggelt

Aalten - De Miggelt

De Miggelt in Aalten bestaat uit 40 eengezinswoningen in een gezinsvriendelijke buurt. Basisscholen, sportvelden en winkels zijn slechts enkele van de voorzieningen die u voor de deur vindt. Vlakbij is een station dat verbinding heeft met vele binnensteden in Nederland, zoals in Gelderland. Voor grotere trips is het De Miggelt gunstig gelegen nabij de wegen N313 en N318, waardoor u gemakkelijk kunt reizen.

Voordelen van wonen op De Miggelt

  • Gelegen in een gezinsvriendelijke buurt
  • Dicht bij een verscheidenheid aan voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportvelden
  • Dicht bij een station dat je naar vele stadscentra in Nederland verbind

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.