Renkum

De Meent

Renkum - De Meent

De Meent ligt in het gebied van Renkum. Renkum biedt verschillende basisscholen, sportcentra en winkels. Deze 39 eengezinswoningen zijn gelegen in een rustige bosrijke omgeving en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt in de buurt van verschillende hoofdwegen. Dit alles maakt De Meent perfect voor nieuwe gezinnen en mensen die van het buitenleven houden.

Voordelen van wonen op De Meent

  • Gezinsvriendelijke wijk
  • Dicht bijGelegen in een gezinsvriendelijke buurt
  • Dicht bij een verscheidenheid aan voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportvelden
  • Dicht bij een station dat je naar vele stadscentra in Nederland verbind het openbaar vervoer, scholen en recreatiecentra
  • Gemakkelijke toegang tot de omliggende stadscentra

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.