Westervoort

De Ganzenpoel 29-41 & Schraaweide 2-48

Westervoort - De Ganzenpoel 29-41 & Schraaweide 2-48

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Westervoort bieden u 123 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 2 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  Sommige rijtjeswoningen zijn zelfs voorzien van zonnepanelen.

De rijtjeshuizen liggen op ongeveer 8 minuten fietsen van het centrum van Westervoort en het treinstation.  Westervoort ligt aan de Rijn en biedt u toegang tot de mooiste wandelpaden.  In de buurt vindt u ook supermarkten, restaurants, winkels en scholen.  Het treinstation Westervoort heeft een directe verbinding met Arnhem Centraal en ligt vlak bij de snelwegen A325 en de A12. 

Voordelen van wonen op De Ganzenpoel 29-41 & Schraaweide 2-48

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Op loopafstand van scholen
  • Supermarkten en restaurants in de buurt
  • Het treinstation Westervoort ligt vlakbij
  • Wandel- en fietspaden in de buurt
  • Snelwegen A325 en A12 gemakkelijk bereikbaar

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.