Drachten

De Drift

Drachten - De Drift

De Drift is een volledig toegankelijk 5 verdiepingen tellende appartementencomplex bestaande uit 37 appartementen. Iets verderop in de straat ligt het Reidingpark, dat tal van recreatieve mogelijkheden in de buitenlucht biedt.

Het centrum ligt op slechts 500 meter van dit gebouw met een breed scala aan winkels en restaurants. Dicht bij ligt de snelweg A7 die naar Groningen en Leeuwarden leiden.

Voordelen van wonen op De Drift

  • Volledig toegankelijk gebouw
  • Gelegen in het op één na grootste economisch centrum van Friesland
  • Gemakkelijke toegang tot nabijgelegen stadscentra en gemeenschappen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.