Hummelo

De Brouwerij 2-6 & J D Pennekampweg 34-57 & De Weppel 2-8

Hummelo - De Brouwerij 2-6 & J D Pennekampweg 34-57 & De Weppel 2-8

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Hummelo bieden u 140 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 2,5 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.

Op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Hummelo vindt u verschillende buurtvoorzieningen.  Er zijn supermarkten, winkels, scholen en parken aanwezig.  De snelweg N314 ligt in de buurt, zodat u rechtstreeks verschillende nabijgelegen stadscentra, waaronder Arnhem, dat op slechts 30 minuten rijden ligt, kunt bereiken.

Voordelen van wonen op De Brouwerij 2-6 & J D Pennekampweg 34-57 & De Weppel 2-8

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 2,5 badkamers
  • 5 minuten lopen naar Hummelo
  • Dicht bij supermarkten
  • Verschillende winkels dichtbij
  • Scholen in de buurt
  • Bushalte in de buurt
  • Snelweg N314 dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.