Brummen

Buizerdstraat 36-71 & Fazantstraat 31-45 & Patrijsstraat 20-68

Brummen - Buizerdstraat 36-71 & Fazantstraat 31-45 & Patrijsstraat 20-68

Het vastgoed De Enk bestaat uit 30 eengezinswoningen voor verhuur in Brummen. Alle woningen hebben 5 slaapkamers en een leefruimte voor 122 m² voor uw behoeften.

De woningen zijn gelegen aan de oostkant van de stad Brummen in de provincie Gelderland en kunnen per trein worden bereikt. Het treinstation ligt op 5 minuten fietsen. De nabijgelegen plaatsen Zutphen (10 minuten), Apeldoorn (15 minuten) en Arnhem (25 minuten) zijn bereikbaar via verschillende nationale wegen.

Voordelen van wonen op Buizerdstraat 36-71 & Fazantstraat 31-45 & Patrijsstraat 20-68

  • Dicht bij een park met wandel- en fietspaden
  • De snelweg N348 ligt vlakbij
  • Gunstig gelegen nabij winkels en restaurants
  • Openbaar vervoer is bereikbaar op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.