Velp

Brugweg 25-123 & Vianenstraat 1-19

Velp - Brugweg 25-123 & Vianenstraat 1-19

Het vastgoed ‘Brugweg’ heeft huurappartementen met 1 slaapkamer in Velp. Het gebouw bestaat uit 2 afzonderlijke appartementenblokken van 4 verdiepingen en de appartementen beschikken over 53 vierkante meter woonruimte om aan uw behoeften te voldoen. Achter het gebouw bevinden zich parkeerplaatsen voor uw gemak.

Velp maakt deel uit van de gemeente Rheden. Het gebouw is gelegen naast de stad Arnhem. De snelweg A12 ligt op slechts 5 minuten rijden en biedt een directe verbinding met Utrecht (40 minuten) en de Duitse grens (20 minuten). De Hoofdstraat met verschillende winkels en een treinstation ligt op 5 minuten lopen. Bewoners doen er 15 minuten over om naar de twee nationale parken ‘De Hoge Veluwe’ en ‘Veluwezoom’ te fietsen.

Voordelen van wonen op Brugweg 25-123 & Vianenstraat 1-19

  • De snelweg A12 ligt vlakbij en biedt een directe verbinding met Utrecht en de Duitse grens
  • Het openbaar vervoer ligt op slechts 5 minuten lopen
  • Verschillende winkels gunstig gelegen en dichtbij op 5 minuten lopen
  • Twee nationale parken liggen op 15 minuten fietsen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.