Arnhem

Boulevard Heuvelink 1-34

Arnhem - Boulevard Heuvelink 1-34

Dit appartementencomplex met 5 verdiepingen in Arnhem bestaat uit 34 appartementen en 14 parkeerplaatsen. De appartementen hebben een gemiddeld gebruiksoppervlakte van 39 vierkante meter en een balkon.  Alle 34 huurappartementen in dit gebouw hebben 1 slaapkamer en bieden u voldoende ruimte voor u en uw gezin of gasten.

Het gebouw ligt ten oosten van het centrum van Arnhem, op slechts 10 minuten lopen. Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland met een bevolking van 157.700 en is voorzien van een treinstation met intercity-verbindingen.

Het treinstation ligt op 10 minuten fietsen. De snelweg A12 ligt op 10 minuten rijden van het gebouw en verbindt Arnhem met Utrecht (40 minuten) en de Duitse grens (20 minuten). De twee nationale parken ‘De Hoge Veluwe’ en ‘Veluwezoom’ zijn gunstig gelegen op 15 minuten rijden.

Voordelen van wonen op Boulevard Heuvelink 1-34

  • Dicht bij de rivier de Nederrijn
  • Het stadscentrum van Arnhem ligt op 10 minuten lopen
  • Het treinstation ligt op 10 minuten fietsen
  • De snelweg A12 ligt op 10 minuten rijden
  • De nationale parken De Hoge Veluwe en Veluwezoom liggen op 15 minuten rijden

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.