Voorhout

Bloemenschans

Voorhout - Bloemenschans

Deze huurwoningen met drie slaapkamers zijn te vinden in het gezellige Voorhout, nabij Leiden. Dankzij het woonoppervlak van gemiddeld 93 m2 bieden deze woningen u meer dan genoeg ruimte. U beschikt over uw eigen achtertuin om van het mooie weer te kunnen genieten.

In de directe omgeving vindt u parken, scholen, restaurants, winkels, supermarkten en zelfs oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het centrum van Voorhout zelf bevindt zich op loopafstand. Voorhout bevindt zich midden in de ‘Duin & Bollenstreek’, met woeste kustduinen en kleurrijke bollenvelden.

Het dorp beschikt over een eigen treinstation, met goede verbindingen naar Leiden Centraal en Haarlem/Amsterdam. Het treinstation bevindt zich op loopafstand en ook het centrum van Voorhout is gemakkelijk te voet te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Bloemenschans

  • Woningen met drie slaapkamers
  • Achtertuin
  • Nabij oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Uitvalswegen naar de A44, voor de verbinding met Leiden en Amsterdam
  • In de buurt van restaurants, cafés, supermarkten en het centrum van Voorhout
  • Openbaar vervoer (treinstation incluis) op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.