Arnhem

Biljoenlaan 21 – 53

Arnhem - Biljoenlaan 21 – 53

Deze woningen met 3 slaapkamers bieden u meer dan genoeg leefruimte voor uw behoeften.  Ze variëren in grootte van 151 tot 159 m2. Deze mooie woningen hebben een achtertuin om te ontspannen en het gemak van parkeren is direct voor het huis.

Bestaande uit 17 woningen en gelegen nabij de stad Arnhem in de wijk Over Het Lange Water, zult u zich zeker thuis voelen.  Het winkelcentrum Presikhaaf is vlakbij.  Samen met parken zijn de autosnelwegen A12, A348 en N325 gemakkelijk bereikbaar, evenals het openbaar vervoer.  Het dichtstbijzijnde station ligt op slechts 7 minuten fietsen.

De hoofdstad van de provincie Gelderland Arnhem, heeft een rijk en bewogen verleden, deels weerspiegeld in een aantal monumentale gebouwen. De stad ligt in het hart van een groene omgeving en wordt aan de ene kant begrensd door de Veluwe en aan de andere kant door de uiterwaarden.

Voordelen van wonen op Biljoenlaan 21 – 53

  • Gelegen in de wijk Over Het Lange Water
  • Parkeren voor uw woning
  • Achtertuin
  • Dichtbij winkels, scholen, een bowlingbaan en openbaar vervoer
  • Op enkele minuten afstand van het centrum van Arnhem

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.